Jaahas, vaihtelu virkistää, joten tässä mietin, josko vaihtaisi Bloggeriin tai WorldPressiin, joten jonkin aikaa laittelen näihin kaikkiin kolmeen samat jorinat ja sitten jossain vaiheessa joko äänestytän tai ihan mielivaltaisesti vain valkkaan jonkun näistä, missä jatketaan.

Jaahas, mitä nyt? No ei paljon mitään. No semmoista, että kävin tuossa päivänä eräänä semmoisessa läähättämishuoneessa, mikä meillä täällä on. Se on semmoinen pienehkö koppi, jossa joskus on kamalan läähättävä ilmasto, mutta yleensä ei. No, tällä kertaa kävin siellä ihan sisällä asti, kun siellä oli semmoinen läähätyskausi menossa, ja jäin sitten makoilemanaan hetkeksi siihen keskimmäiselle katsomonosalle ja Pölhö oli ylimmällä. Emmää oikein ymmärrä mitä sieltä katsomosta oikein seurataan mutta välillä vaan hyvää juomavettä heitti semmoiseen laatikkoon, mistä kuului sitten kova pihina ja puhina ja sitten alkoi läähätyttää. Sitten se Pölhö heitti Minut, voitteko kuvitella MINUT, ulos sieltä! No, Minä luonnollisesti en semmoista käytöstä suvaitse, vaan tulin oven taakse HUUTAMAAN, ja tulihan se järkiinsä ja päästi Minut takaisin läähättämään. En oikein vieläkään tiedä, että mikä idea siinä touhussa on, mutta taidan mennä toisenkin kerran!

1390246.jpg

No, olen Minä sentään tässä välillä käynyt LÄHES päivittäin pienillä seikkailuretkillä ja huudattanut ja rammityttänyt tuota Pölhöä, kun se siitä niin kovasti näyttää tykkäävän. Paloasemalle asti en ole vielä päässyt, mutta YRITYKSEN puutteesta Minua ei voi syyttää!