Mutta ihan ensimmäiseksi täytyy kertoa teille kaikille pikku palleroisille siellä ruudun toisella puolella, jotta huomasitteko Mellin ja Gimman plokin uuden ulkoasun? No, voin kertoa, jotta tuo "his master's voice" -tyyppi ASUU meillä täällä! Ja voin myös kertoa, jotta se tyyppi on kyllä täyttä RAUTAA, toisin kuin Melli! Tässä se poseeraa Fabio Cannavaron kanssa.

1300167.jpg

Ja sitten asiaan. Kuten Mellikin on jo paljastanut, niin kävin tarkastuskierroksella Gimman linnakkeessa. Valitettavasti itse Gimma oli vain muualla, joten vielä valitettavammin paikalla oli vain Melli (plus kaksijalkaisia). No, näytin siinä Mellille nopeasti, jotta missä kaappi seisoo ja kuka määrää. Tässä esimerkiksi huilaan ja Melli turvallisen välin päästä kumartelee Minulle piilostaan.

1300190.jpg1300206.jpg

Mutta olihan se kamalaa, ihan kävi sääliksi niitä Mellin lapsukaisia! Joten äkkiä menin ja etsin ne ja sitten laitoin sohvalle piiloon turvaan ne odottamaan Gimman paluuta, ettei Melli pääse pilaamaan niitä sillä välin! Olen muuten aina optimistisesti luullut, jotta Mellikin olisi semmoinen tämmöinen nisällinen eläin, mutta ilmeisesti se sitten onkin semmoinen munakas, vähän niin kuin rokotiili tai rutsi, mutta tarkemmin ajateltuna, samalla älyllisellä tasollahan Melli on niitten kanssa.

1300258.jpg

1300260.jpg

Onnistuneen operaation jälkeen lähetin vielä taas Mellille terveiseni. Ja vaikka Melli uhkasi napata kieleni irti edellisen turinan kommenteissa, niin kyllä vaan yhä se vaan Minun suussani on odottamassa uusia terveisten lähettelyjä Mellille.

1300262.jpg

Mutta, nyt pitää kyllä antaa hieman Mellille tunnustustakin, sillä se antoi orjurinsa suorittaa tärkeän tehtävän rauhassa, tehtävän josta olemme täällä äärimmäisen ylpeitä! Tässä Melli vahtii toimenpidettä, vaikkei siitä mitään ymmärräkään (huomatkaa tyhjä katse kaukaisuuteen).

1300266.jpg