(Jatkoa edelliselle postaukselle...)

Niin, mitenkä sen nyt sanoisi... Kun punainen limusiini kurvasi pihaan ja astelin sisään yksiööni, joka tietenkin otettiin mukaan ja asetettiin luonnollisesti takapenkille, niin jostain kuului semmoinen tutun kuuloinen kurlaus ja purina (huom. ei siis pÖrinä) "Krrrrrl... Purrrr...! No pitihän se arvata, Mellihän se siellä purisi! Minun yksityis limusiinissani! Ei se joutunutkaan menemään linja-automobiilin ruumassa, pöh! Asia vielä paheni, sillä Minulle kerrottiin vasta nyt, jotta se limusiini itseasiassa ON Mellin ja Gimman. Voi hitsi. Ja kaiken kukkuraksi se oli tulossa SAMAAN paikkaan SAMAAN aikaan! Onneksi ei sentään samaan aikaan oltu radalla. No, Melli oli omassa yksiössään, joten eipä tuo niin harmittanut kuin ihan pikkuriikkisen. Sitä paitsi Melli osasi tällä kertaa jopa KÄYTTÄYTYÄ! Ihan koko reissun ajan! Voitteko kuvitella??

No, mitä tulee agiliitoon, niin mukana oli Pro-luokan papparatsi, mutta meitsi oli NIIN nopea, jotta edes se ei ehtinyt mukaan useinkaan (sanottakoon, jotta KUKAAN papparatsi ei olisi ehtinyt Minun mukaani, varsinkin kun oli niin pimeätä). Tässä esimerkiksi, huomatkaa tuo neon-värinen naru, jonka varta vasten jätin, jotta edes hieman näkyisi missä viiletän, olen jo ihan putkessa. Huomatkaa myös, kuinka tuo Minun (huono) kartanlukija on jäänyt kuin nakki kalliolle!

1321551.jpg

Tässä olen hetkeksi pysähtynyt, jotta edes vilaus Minusta nähtäisiin. Onnistuin myös myöhemmin katkaisemaan tuon vinkuvan Hämiksen napanuoran, tai mikä se nyt sitten olikaan. Ensimmäistä kertaa menin sitten muuten semmoisen sillan yli. En tiedä minkä yli se silta oli rakennettu, mutta se oli kamalan pitkä, varmaan jotain 6 metriä tai kilometriä! Sen toisessa päässä oli aina jotain semmoista hyvän makuista syötävää, jotta täytyykin ruveta oikein toivomaan, jotta Minä saisin semmoisen sillan tännekin! Pitää varmaan ensin keksiä jotain minkä yli tarvitsen sillan, ei muuten semmoista rakenneta? Siellä oli myös semmoisia outoja tikkuja pystyssä aina silleen 6 kappaleen sarjoissa ja niitä piti sitten yrittää väistellä. Mikäköhän tarkoitus niilläkin oli? Olikohan ne vähän kuin ne Vappu, vai Pääsiäissaaren patsaat, eli semmoinen mysteerijuttu? Outoa.

1321557.jpg

Oltiin siinä aluksi hetki pihallakin mesoamassa. Huomatkaa ensimmäisessä kuvassa taustalla punainen limusiini!

1321553.jpg

1321554.jpg