Och samma på Lontoo: I'm back! Mutta juman kekka sentään! Pari päivää on poissa, niin jo vain on MINUN ploki tungettu täyteen jotain mainoksia!?! Himskatuttaa niin paljon, jotta tekisi mieli painua takaisin sinne mistä nyt tulin!

No, kuten kaikki tietävät, niin kävin tuossa kauneussalonkissa. Pettymys oli suuri kun selvisi, jotta se pinkki permisväri oli päässyt loppumaan. No, otin sitten vaan semmoisen perinteisen kauneusleikkauksen. Olihan se Welho-herra tietenkin ängennyt samaan aikaan tietenkin sinne, muka sattumalta vai miten se meni. Mitä sitten tapahtui... en muista tai en vaan kerro, sillä tosileidi ei paljasta tämmöisiä asioita kaikille! Saa Welho-herra juoruilla niistä asioita, jos niikseen tulee. Joka tapauksessa päätin varmuuden vuoksi varata ajan huomiseksi piikille, sillä mistäs sitä tietää mitä pöpöjä se Welhokin kantaa;-) No, ei kai sillä mitään ole, mutta kävin yöllä salaa metsässä pyydystämässä  jäniksiä ja ties vaikka niillä on jotain pömpelipöllöviiruksia. Hahhhaaaa, kaikki luulivat, jotta nukuin koko yön omassa yksiössäni, mutta ehei...

Tämmöinen Minusta sitten tuli, vähän on kyllä nakutettu olo... ja vähänkö taas ottaa kaaliin tuo papparatsi! Sen käsitys taustakankaasta on likainen ja ryppyinen lakana! Voi helkutti sentään! Ja tuo mömmö Minun parrassa on varmaan Welho-herran verta? Tai sitten jotain muuta, sekin on vähän mysteerijuttu...

Mutta se täytyy sanoa, jotta se Welho-herran hovikauneussalonkisti on kyllä varmaan maailman paras kauneussalonkisti! Ei ihme, jotta se Welho on semmoinen Mister Jokakolkka ja joka maan Ingman... eikun... Arla.... äsh... hmmm.... Valio... juu Valiohan se oli, eli joka maan Valio!

Ja näin taas jälkikäteen Roosan innoittamana laitetaas tähän väliin, ennen nykyluukkia, Minun kuva 8 viikkoisena... Hmm.... ihan kuin jostain polliisin etsintäkuulutuksesta tuo... Kyllä Roosa on kauniinpi au naturel!

1258066.jpg

2232274987_0883ce4e5c.jpg

2233064982_cc3af3f0b6.jpg