Voe mahotonta, hyvä kun on plokin saanut pystyyn, niin jo maailmalta suorastaan satelee pyttyä ja pokaalia! Katsokaa vaikka:
1218276.jpg  1218278.jpg
1218274.jpg



Varokaahan hieman, nimittäin kuulen jo nesteen nousevan kohti yläpäätä...
Mutta ei se mitään, nimittäin tulossa on kevään odotetuimmat karkelot, nimittäin jokavuotiset, perinteikkäät ja jo ensimmäinen Golden Maiça Award -kaala! Koko planeetan kerma on kutsuttu paikalle. Tiiä sitten koska tuo tulee olemaan, kun tuo Minun tulkkini on muka taas niin kiireinen, ettei muka kerkee. Kaikkee muuta tyhjänpäiväistä se kyllä ehtii tekemään... Taitaa olla tulkin vaihdon aika kohta!

1218230.jpg

Ainoa ropleema on, jotta plokit joita tulee seurattua, ja joista ylipäätään on tietoinen, voidaan tällä hetkellä laskea melkein yhden tassun varpain... Mutta ans kattoo ny...

Ja sitten tilastotietoa, kun minä tiedän kuinka te kaikki pikku palleroiset siellä vastaanottimien ääressä tykkäätte tilastotiedoista. Google analytics kertoo seuraavaa sekalaista, nyt kun ploki on ollut pystyssä huikeat 1,5 aurinkokautta, ei kun kuukautta:

Käyntejä 553 kpl.
Absoluuttisia yksilöityjä kävijöitä 185 kpl.
1127 näyttökertaa.
Englannista 10, Hollannista 6 ja Ruåtsista 3 käyntiä.
Eniten käyntejä 6.1.2008 37 kpl.
Kello 5-7 aamulla Ei YHTÄÄN käyntiä. Kummallista?
Kello 22-23 eniten käyntejä, 46 kpl.
Firefox 53 %, IE 41 %.
Yleisin liikenteen lähde... KAMALAA! Mellin ploki! Vaikka toisaalta ihan ymmärrettävää on väestön liike sieltä pois päin, sillä kukapa Mellinkäisestä ja sen kalsareista haluaisi vapaaehtoisesti lukea, onneksi siellä on myös Gimma, niin ei ihan hukkaan mene aika siellä. En voi ymmärtää kuinka siellä laskuri näyttää jo 15000+?? Ainoa selitys on se, jotta Melli itse naputtelee päivät pitkät koneellaan reloadia koko ajan, jotta laskuri näyttäisi noin suurta lukemaa. Melko kiero sonniksi se Melli!