Ystäväni Gimma, eli se Mellin kämppis (henk.koht. en voi ymmärtää kuinka Gimma on näin kauan sietänyt sitä Melliä), kävi tänään agiliitokisoissa. Ja komeasti kävikin! Nimittäin matkalla kohti varmaa ylivoimamurskavoittoa Gimma haistoi kesken kisan radan ulkopuolella vastauksen kysymykseen "mikä on elämän tarkoitus?". Semmoiset pöhköfantit kuten Melli olisivat varmasti vaan jatkaneet hyppelyä maaliin saakka ja missanneet elämänsä tilaisuuden, mutta viisasintellektuellikultturelli Gimma ymmärsi heti mistä on kyse ja hyppimisen sijaan haki vastauksen tuohon elämää suurempaan (muttei tietenkään MINUA suurempaan) kysymykseen.




Jaa että mikä se elämän tarkoitus sitten on? No Gimma kertoi sen minulle, mutta sovittiin, ettei kerrota sitä kenellekään muulle... Sen verran voin paljastaa, että se EI ole 42... eikä Melli.

Mellistä puheen ollen, pari päivää sitten se kävi agiliitoharkoissa, voitteko kuvitella, Melli agiliitämässä??!?! No, paparazzini sattui paikalle ja katsokaa nyt sitä rippanaa. Valitettavasti se ehti laittamaan jo päällysvaatteet päällensä, eikä paparazzini ehtinyt ottamaan siitä kuvaa pitkät kalsarit päällä, se nimittäin oli kuulemma TOSI koominen näky!

1190198.jpg

1190241.jpg
Ihan kädestä pitäen joudutaan sormella näyttämään,
mitä pitää tehdä! Voi rassukkaa!



1190257.jpg
Toista se on Gimmalla, osaa kaikennäköisiä temppuja ja sun
muuta. Agiliidossakin ihan ylivertainen Melliin verrattuna!