Toissapäivänä kävin taas parsonnien kujajuoksussa. Tällä kertaa herätettiin kauhua pyynikillä ja Mellikin oli jostain syystä päästetty häpeämästä mukaan. Heti kättelyssä parkkipaikalla annoin spank.gif eräälle sonnille ja tietysti Mellille, vai menikös se toiste päin... en nyt muista enää, mutta kummiskin. Lisäksi siellä oli taas se yksi riiviö, Lulu(?), se melkein minun kokoinen sonni. No, sen kanssa ruvettiin heti taas nojailemaan, että oli kivaa! 

Asiasta neljänteen:

Kevään sonnien agiliitoleirikin rakennetaan ihan täysin MINUN ympärille, mikä ei olekaan mikään yllätys, ottaen huomioon, jotta olen jo nyt käynyt noin kaksi kertaa agiliitelemässä. Hämmästyttävää puolestaan on se, jotta Melli, voitteko kuvitella, MELLI!, on päästetty myös mukaan, ihan tosta vaan kysymättä MINULTA! Ja Gimma, kaikkien paras kaveri ja agiliidon todellinen mestari, jätettiin TYLYSTI rannalle, vaikka JOKU lupasi, jotta se pääsee mukaan. Jos saan sen, joka lupasi Gimmalle ottaa sen mukaan sinne, kiinni, niin spank.gif tulee ja ankarasti! Sen tiedän, jotta se valitettavasti ei ole Melli (eikä myöskään Gimman Orjuri). Vihjepalkkio luvassa sille, joka paljastaa Gimman pettäneen tahon! Kertakaikkisen törkeää toimintaa, kuka voi olla noin julma ja tunteeton ja... ja... ja... pönttö??!!

Jos minulta kysytään, niin tuo nakutin, muistatteko, siis se jonka sain jouluparsonnilta lahjaksi, on hilavitkutin suoraan Kissalasta! Onneksi Minulla on TERÄVÄT naskalit ja muutenkin olen nopea ja notkea, jotta pääsen pois nakutuksesta! (Oikeasti tahdon vaan päästä nakutteleen Welhon salonkiin, jotta nään Welho-herraa, mutta älkää kertoko kenellekään sitä. Ja siellä sentään tietävät mitä tekevät, toisin kuin täällä).

Hitsi, meidän puoli koki kolauksen kun serkkuni (tai jotain sinne päin) Raisu Roosa joutui antamaan spank.gif itse Jerry Cottonille ja siinä tiimellyksessä yhdelle legolle kävi hieman hassusti:-/ Taidankin runoilla tähän runon, öhöm...

OODI ROOSAN LEEGOILLE

kiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gif
Raisu Roosa vauhdilla paranee,
Tohtori uudet leegot määrännee,
Sitten kun täyttää kuus,
Purukalusto on parempi kuin uus.
kiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gifkiss.gif

Toivottavasti Roosa on pian taas kunnossa ja pääsee valioluokan näyttelijäksi!