Eilen oli kummallinen päivä, nimittäin mentiin kyläilemään ja siellä oli sisällä, siis sisällä, puu! Nii-in, kuusipuu, voitteko kuvitella, sisällä! Ja sen kuusen alla oli jotain ihme roinaa jossain kääreissä. No minähän sitten vahtimestarini avustuksella niitä rupesin siinä availemaan ja mitäs sieltä esimerkiksi löytyikään:

Tuommoinen pallo, johon joku oli mennyt laittamaan narun keskelle...
1157590.jpg
Ja lisätääs vielä kun annan sille kyytiä... kunnes huomaan, että tuo jenkkifutispallohan VINKUU..! (Tässä vaiheessa olin jo antanut sille kyytiä jonkin aikaa)



Tuommoinen melkein Minua isompi nahkaluukäärö...
1157591.jpg

Tuommoinen, mikä lie, ensin luulin sitä syötäväksi, mutta se onkin nakutin, eli sillä tehdään Minusta naku, voitteko kuvitella, NAKU, sen kun näkisi!
1157594.jpg

Mutta sitten siellä oli tuommoinen aidoilla, siis AIDOILLA, timateilla varustettu, pinkin alligaattorin nahasta tehty kaulakoru. Tai oikeastaan niitä oli viisaasti kaksi, eri kokoisia, toinen nyt käytettäväksi ja toinen kun kaulani/niskani muistuttavat Tony Halmetta.
1157592.jpg

Sitten vielä laitan tähän vierekkäin kuvat afrikan vaarallisimmasta (oikealla) ja Herwoodin vaarallisimmista (vasemmalla) otuksista. Tuolla afrikkalaisella näyttää olevan vähän keltaiset hampaat, valkaisu voisi tehdä terää, niin sekin näyttäisi hurjemmalta.
1157589.jpg1157596.jpg

Sitten vielä lopuksi vinkki kaikille: syökää semmoisia kimmaltelevia koristeiden palasia, ja sitten kun oksennatte, niin ne kimmaltelee tosi kivasti siellä muun mönjän seassa! Tosin nyt vähän harmittaa kun oksensin ne pois, sillä ne olisivat varmaan kimmallelleet vielä kivemmin toisesta päästä tulleen materiaalin seassa, no ehkä ensi kerralla sitten.